Bine ai venit în lumea noastră, a pasionaților de bunătățuri! Aici vei descoperi, alături de experții noștri în gastronomie și nutriție, că preparatele cu adevărat gustoase sunt cele care sunt și nutritive în același timp. Împreună aflăm cum să mâncăm bun, dar și bine.
Region Mobile Filters
Region Content
Region Bottom
Mai multe de la creatorii noștri de conținut
Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Chef Cristian Dumitru
Chef Cristian Dumitru
Chef Ioan Florescu
Chef Ioan Florescu
Chef Laura Eremia
Chef Laura Eremia
Chef Radu Darie
Chef Radu Darie
Lady Chef Cornelia Ghișoi
Lady Chef Cornelia Ghișoi
Chef Bogdan Cozma
Chef Bogdan Cozma
Chef Victor Melian
Chef Victor Melian
Chef Jakob Hausmann
Chef Jakob Hausmann
Chef Alin Vădean
Chef Alin Vădean
Chef Raul Vidican
Chef Raul Vidican
Teo Dinescu
Teo Dinescu
Caută în categorii
Înghețata de casă
Înghețata de vanilie, de ciocolată sau cu fructe va rămâne mereu în topul preferințelor noastre. Iar înghețata artizanală și cea de casă sunt și mai ispititoare.
Rețete cu carne de porc: învață să alegi și să gătești carnea de porc
De la fripturile suculente din pulpă de porc la cuptor, la rețete de ceafă de porc la grătar, carnea de porc se adaptează la gusturile tuturor.
Rețete cu carne de vită – Învață să alegi și să gătești carnea de vită
Datorită gustului său savuros și texturii bogate, carnea de vită este utilizată într-o varietate largă de rețete, de la preparate rapide și simple la mâncăruri sofisticate.
Paste cu carne
Pastele cu carne sunt rețetele italienești preferate din toată lumea, fie că sunt paste cu sos de carne, bolognese sau ragu. Află câte ceva despre ele, cum le pregătești și câteva rețete simple de paste cu carne.
Gulas
O mâncare cu carne care oferă confort, gulașul este un preparat delicios și aromat care a reușit să ne cucerească pe toți. Află și tu cum poți găti și tu savurosul gulaș și ce rețete poți încerca.
Biftec tartar
Un tartar adevărat este format din carne roșie tocată cu cuțitul, asezonată cu muștar, capere, ulei sau maioneză, anșoa, pătrunjel, suc de lămâie, sos Worcestershire și/sau sos Tabasco.
Chili con carne
Chili con carne este un fel de mâncare tradițional cu origini mexicane. Este, practic, o tocană din carne de vită, fasole roșie, ardei iute și alte condimente care se servește cu o garnitură din orez.
Ciabatta
Painea ciabatta este perfectă pentru aperitive, sandvișuri și bruschette. Descoperă secretele preparării ciabatta, o specialitate italienească delicioasă.
Cartofi copți
Cartofii copți sunt un preparat reconfortant și delicios. Alături de o salată verde și un sos proaspăt sunt o alegere potrivită pentru un prânz în familie în zilele călduroase de vară.
Rețete cu fructe de mare: învață să alegi și să gătești fructele de mare
Specifice oceanelor și mărilor, fructele de mare sunt o delicatesă, în lumea gastronomică.
Caracatiță la tigaie
În acest articol, vorbim despre secrete de preparare a caracatiței perfecte și despre câteva rețete simple și delicioase de caracatiță la tigaie.
Pain perdue
Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.
Banana bread
Un chec pufos cu banane este mereu o alegere inspirată pentru un desert delicios sau un mic-dejun spontan cu care să îți impresionezi familia.
Rețete de tarte: învață să faci tarte perfecte
Aparenta banală tartă, cu baza ei clasică, poate susține posibilități infinite de umplutură sărată sau dulce și poate fi servită ca aperitiv sau chiar la desert.
Choux à la crème
Clasice, atemporale, nelipsite din cofetăriile și casele noastre, aceste gogoșele numite choux à la crème ne surprind de fiecare dată papilele gustative. Umplute cu cremă de vanilie, frișcă, ciocolată sau fistic, sunt mereu delicioase.
Tort Pădurea Neagră - Black Forest
Tortul Pădurea Neagră este o rețetă festivă deosebită, perfectă pentru a-ți impresiona musafirii. Descoperă puțină istorie despre tortul Pădurea Neagră, câteva alternative la fel de gustoase, dar și sfaturi de pregătire și servire.
Cocktail Cosmopolitan
Devenit popular în ultimele decenii datorită serialului „Sex & The City”, Cosmopolitan, sau Cosmo pe scurt, este un cocktail simplu, preparat din votcă, suc de lămâie, suc de afine și triplu sec.
Tainele vinului cu Sergiu Nedelea
Călătoria în lumea fascinantă a vinurilor începe aici!
Află cum se păstrează vinul, cum acesta pune în valoare preparatele culinare, cât de importantă este analiza senzorială în procesul de degustare și cum cupajul oferă vinului o cu totul altă personalitate.
Fiecare sticlă de vin are o poveste de spus și fiecare degustare are secretele sale. Descoperă informații valoroase și trucuri din universul vinurilor, împărtășite cu pasiune de celebrul somelier Sergiu Nedelea!