Chef Bogdan Cosma
Chef Bogdan Cozma a absolvit Școala de bucătari Bella Italia în 2011 și este Escoffier nivel 3 – Grand Diploma – Advanced Culinary Art. Este adept al principiului potrivit căruia un bucătar desăvârșit impresionează nu doar prin preparate și plating, ci și prin emoția pe care o transmite. Membru al Echipei Naționale de Bucătari a României și fost bucătar-șef la restaurantul DOR, din Bran, Chef Bogdan Cozma este recunoscut pentru proiectul „Private Traveling Chef”. În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.
Mai multe retete de la Chef Bogdan Cozma
Pâine de casă de la chef Bogdan Cozma
Delicioasă, savuroasă, pufoasă, ușor de pregătit. Încearc-o și tu! Nu vei fi dezamăgit.
Tobă de casă de la Chef Bogdan Cozma
Toba de casă este nelipsită de pe mesele românilor, la Crăciun și Anul Nou. Ingredientele din care e compusă sunt asemănătoare cu cele de la piftie.
Găluște cu prune rețeta rapidă
Găluștele cu prune, cunoscute și ca gomboți cu prune, sunt un desert tradițional din Europa Centrală și de Est și sunt preparate din cartofi, făină, ouă, pesmet, prune.
Papanași de la Chef Bogdan Cozma
Papanașii sunt un desert tradițional. În mod normal sunt serviți cu smântână și dulceață sau gem, dar se pot servi și doar pudrați cu puțin zahăr.
Cotlet de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.
Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma
O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.
Rață la cuptor cu portocale de la Chef Bogdan Cozma
Un preparat demn de o masă festivă, această rețetă simplă rață la cuptor cu portocale se prepară din ingrediente puține, însă ai în vedere că pregătirea cărnii durează câteva ore.
Ruladă de curcan cu spanac la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Delicioasă şi sănătoasă, această rețetă va fi pe gustul celor mai pretențioși invitați de la masa ta!
Vrăbioară de vită la grill - Rețetă cu vită maturată
Folosești des carne de vită și vrei să încerci o rețetă nouă? Îți poți testa mâna cu o vrăbioară de vită la grill. Rețeta îmbină gusturi dintre cele mai interesante pentru o explozie de savoare.
Gnocchi umpluți cu ciuperci și brânză cu mucegai, sos de smântână cu dovleac copt și salvie
Această rețetă de gnocchi este una ușor de gătit și lejeră. Delicioasă și sănătoasă, această rețetă de gnocchi îți va oferi confortul pe farfurie și gustul pe papilele gustative!
Salată cu rulouri de somon afumat
Această rețetă ușoară de vară, creată de Chef Bogdan Cozma, reunește ingrediente de calitate, cum ar fi rulourile de somon umplute cu o cremă delicată de smântână și parmezan, mixul proaspăt de salată și spanacul călit cu usturoi și ceapă albă.
File de ton la tigaie în sos de portocale
Dacă îți dorești să aduci un strop de prospețime la masa ta, te invit să încerci această rețetă delicioasă de file de ton la tigaie cu sos de portocale și sparanghel. Preparatul lui Chef Bogdan Cozma combină perfect arome mediteraneene cu ingrediente proaspete și aromate și este ideal pentru a impresiona la o cină specială sau pentru a te răsfăța într-o seară obișnuită.