Acasă Blog Culinar Paste Cu Carne de La Chef Bogdan Cozma

Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma

Pasi de preparare

9

Ingrediente

Pentru tagliatelle de casă
3
ouă
150 g
făină 000
90 g
făină 480
Pentru sos
30 g
ceapă călită
5 g
usturoi
100 ml
smântână de gătit 20% grăsime
80 g
spanac
120 g
mușchi de vită
50 g
unt
3 g
cimbrișor
3 g
rozmarin
30 g
mix salate
20 g
parmezan

Mod de preparare

O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan. 

Începe prin a-ți alege cele mai bune ingredientele de care ai nevoie pentru a face acest preparat delicios. Ia-ti cardul Selgros și profită de toate avantajele magazinului de unde își fac cumpărăturile profesioniștii și pasionații de bunătățuri.

Pasul 1. Amestecă ingredientele pentru paste, frământă aluatul bine, apoi întinde-l pe un blat presărat cu puțină făină. 

Pasul 2. Cu ajutorul unui aparat pentru făcut paste, pregătește tagliatele. 

Pasul 3. Fierbe-le în apă cu sare, apoi scurge-le și stropește-le cu ulei până când le vei adăuga în sos.

Pasul 4. Pentru sosul de smântână, călește usturoiul cu ceapa și untul. 

Pasul 5. Adaugă spanacul, amestecă, apoi toarnă smântâna. 

Pasul 6. Lasă sosul să se reducă, apoi adaugă pastele și sotează ușor. 

Pasul 7. Taie carnea de vită julien, contra fibrei, apoi sotează bucățile în unt. 

Pasul 8. La final, condimentează-le cu ierburile aromatice și adaugă-le peste pastele cu sos. 

Pasul 9. Adaugă mixul de salate și presară cu generozitate parmezan.

Carnea de vită se poate înlocui cu piept de curcan sau mușchiuleț de porc, după preferințe.