Ingrediente
Mod de preparare
O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.
Începe prin a-ți alege cele mai bune ingredientele de care ai nevoie pentru a face acest preparat delicios. Ia-ti cardul Selgros și profită de toate avantajele magazinului de unde își fac cumpărăturile profesioniștii și pasionații de bunătățuri.
Pasul 1. Amestecă ingredientele pentru paste, frământă aluatul bine, apoi întinde-l pe un blat presărat cu puțină făină.
Pasul 2. Cu ajutorul unui aparat pentru făcut paste, pregătește tagliatele.
Pasul 3. Fierbe-le în apă cu sare, apoi scurge-le și stropește-le cu ulei până când le vei adăuga în sos.
Pasul 4. Pentru sosul de smântână, călește usturoiul cu ceapa și untul.
Pasul 5. Adaugă spanacul, amestecă, apoi toarnă smântâna.
Pasul 6. Lasă sosul să se reducă, apoi adaugă pastele și sotează ușor.
Pasul 7. Taie carnea de vită julien, contra fibrei, apoi sotează bucățile în unt.
Pasul 8. La final, condimentează-le cu ierburile aromatice și adaugă-le peste pastele cu sos.
Pasul 9. Adaugă mixul de salate și presară cu generozitate parmezan.
Carnea de vită se poate înlocui cu piept de curcan sau mușchiuleț de porc, după preferințe.
Autor: Chef Bogdan Cozma
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie: