Chef Cristian Dumitru
Inițiator al proiectului de „smart food” PeGrătar, Chef Cristian Dumitru este cel care a lansat primul concept de fine dining (meniu de evenimente) din Sud-Vestul României. Este deținătorul restaurantului Goliath din Craiova și se caracterizează ca o fire creativă și un bun comunicator. De altfel, Chef Cristian Dumitru și-a dedicat cariera, începută în urmă cu 18 ani, nu numai pregătirii unor preparate delicioase, ci și formării profesionale a celor ce sunt pasionați de domeniul culinar, ca instructor culinar la Horeca School și bucătar-șef la Culinary Arts School, din Brașov.
Fondator al Hospitality Culinary Academy (academie culinară ce furnizează servicii de calificare profesională în domeniul HoReCa la cele mai înalte standarde și care acoperă întreaga zona de sud-vest a României), Chef Cristian Dumitru are o experiență în domeniul HoReCa de peste 15 ani, jucând un rol important în dezvoltarea gastronomică din Oltenia și nu numai.
Dacă l-ați mai văzut în clipurile video postate de noi (...și sigur l-ați văzut) atunci cu siguranță ați observat că este o fire creativă și un bun comunicator.
Mai multe retete de la Chef Cristian Dumitru
Biftec tartar de la chef Cristian Dumitru
Nu ezita să încerci această rețetă simplă și delicioasă, alege cele mai bune ingrediente de la Selgros și garantat vei avea succes!
Gulaș de la Chef Cristian Dumitru
Un delicios gulaș cu carne de vită și găluște. Nu ezita să-l pregătești și tu, dacă dorești să-ți impresionezi familia sau prietenii.
Păstrăv la cuptor cu legume de la chef Cristian Dumitru
Această rețetă oferită de chef Cristian Dumitru este ușoară și se prepară rapid, fiind potrivită pentru un prânz sau o cină în familie.
Mușchi de vită cu sparanghel, sous vide, de la chef Cristian Dumitru
Pregătește cu încredere această rețetă delicioasă și aromată; nu vei regreta!
Platou brânzeturi și fructe uscate de la Chef Cristian Dumitru
Nu ezita să folosești această idee de platou cu brânzeturi și fructe uscate.
Timbale de păstrăv cu spanac de la Chef Cristian Dumitru
Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă.
Doradă la cuptor cu cartofi rumeniți de la Chef Cristian Dumitru
Această rețetă delicioasă, rapidă și ușoară, oferită de chef Cristian Dumitru, este potrivită pentru un prânz în familie.
Lavrac la grătar cu roșii cherry
Lavracul (sau bibanul de mare) se consumă cu precădere pregătit pe grătar sau la cuptor. Savurează-l cât de des ai ocazia, pentru că este o sursă de proteine de calitate foarte bună.
Pește spadă la cuptor cu sos de lămâie de la Chef Cristian Dumitru
Rețeta de mai jos este extrem de simplu de preparat, fiind o bună opțiune pentru un prânz sau o cină.
Orez cu fructe de mare congelate și proaspete, de la Chef Cristian Dumitru
Risotto cu fructe de mare este o rețetă emblematică din bucătăria italiană. Este preparat din doar câteva ingrediente, precum orezul cremos și fructele de mare proaspete, în orice combinație preferată
Somon cu sparanghel la cuptor, de la Chef Cristian Dumitru
Quiche cu spanac
Încearcă o rețetă super-ușoară și delicioasă de quiche cu spanac! Această rețetă e masa perfectă dacă adopți o dieta ovo-lacto-vegetariană. Sănătoasă și lejeră, acest quiche cu spanac și brânză feta e un real curcubeu pe cerul gurii!
Frigărui de pui cu sos de brânză
Această rețetă de frigărui de pui fragede și aromate sunt alegerea perfectă pentru o masă hrănitoare și lejeră. Gustoasă și ușor de preparat, această rețetă îți va încânta la maximum papilele gustative!
Creveți în sos de cocos
Preparatul creveți cu sos de cocos transformă orice masă într-o experiență culinară rafinată și exotică. Creveții sunt gătiți într-un sos bogat și cremos de lapte de cocos, care se îmbină armonios cu notele delicate de usturoi și ghimbir.
Plăcintă cu dovleac
Aromată, ușor dulce și aburindă, plăcinta cu dovleac este desertul perfect pentru zilele de toamnă. Dovleacul dulce și catifelat, amestecat cu unt topit, smântână și ouă, se așază pe straturi de foi de plăcintă unse generos cu unt, oferind un contrast perfect între umplutura moale și crusta aurie și crocantă.
File de somon la cuptor în crustă
Sub îndrumarea talentatului Chef Cristian Dumitru, acest somon în crustă devine un fel principal rafinat, ideal pentru mesele de sărbătoare sau pentru o cină specială. Crusta crocantă de pesmet panko, parmezan și ierburi aromatice adaugă o textură delicioasă fileului de somon, iar aroma de lămâie și usturoi completează perfect gustul bogat al peștelui.