Ingrediente
Mod de preparare
Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!
Pasul 1. Se taie carnea la cuțit în cubulețe mici (brunoise). Se procedează la fel cu legumele: ceapa roșie și castraveții murați, bine scurși.
Pasul 2. Cu un cuțit, se toacă mărunt fileurile de anșoa, cățelul de usturoi și pătrunjelul.
Pasul 3. Ingredientele tocate mărunt, bine stoarse de lichid, se amestecă cu sosurile de Tabasco și Worcestershire, sarea, piperul, uleiul de măsline, muștarul Dijon.
Pasul 4. Cu ajutorul unui cerc de metal, se dă formă biftecului tartar și se servește cu pâine prăjită.
Autor: Cristian Dumitru
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie: