Ingrediente
Mod de preparare
Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă, iar dacă alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Pasul 2. Într-un vas, încălzește uleiul de măsline și adăugă usturoiul zdrobit. Amestecă bine până se înmoaie.
Pasul 3. Adăugă spanacul proaspăt și sotează-l în uleiul cu usturoi până se înmoaie.
Pasul 4. Amestecă făina cu smântâna rece, apoi adăugă peste spanacul încins. Amestecă bine până se formează un sos gros.
Pasul 5. Adăugă ouăle, parmezanul ras, sarea și piperul, după gust, și amestecă bine.
Pasul 6. Formează din fiecare file de păstrăv un cilindru gol la mijloc, așează-le pe o tava de cuptor unsă cu unt și presărată cu panko.
Pasul 7. Toarnă amestecul de spanac în formele de timbale (în pastravul cilindric) și presară deasupra panko.
Pasul 8. Coace la cuptor pentru aproximativ 25 minute sau până când sunt bine rumenite.
Pasul 9. Scoate formele de timbale din cuptor și lasă-le să se răcească timp de 5 minute
Autor: Chef Cristian Dumitru
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie: