Acasă Chef Laura Eremia
lauraeremiafounderloca

Chef Laura Eremia

Mămică a trei copii minunați, Chef Laura Eremia este bucătar profesionist cu o experiență de peste 10 ani în HoReCa. În prezent, este specializată în diete medicale, datorită fascinației acesteia față de felul în care mâncare vindecă trupurile și sufletele. 

Un proiect de suflet este LOCA, prima cofetărie cu produse 100% fără zahăr, fără gluten și fără amidon, astfel fiind potrivite atât pentru cei alergici, cât și pentru diabetici și copii cu afecțiuni neurologice. Aceasta a fost fondată acum 5 ani și a reprezentat un pionierat în alimentația fără zahăr în România. 

În acest moment, lucrează cu preponderență în zona de sănătate, având colaborări inovatoare în sectorul de alimentație în spitale și clinici private. 

Mai multe rețete de la Chef Laura Eremia

Reteta desert keto cu fructe exotice

Desert keto cu fructe exotice

Pregătește un desert keto absolut delicios cu această rețetă simplă by Chef Laura Eremia. 

Vezi detalii
cheesecake-bio

Cheesecake BIO

Această rețetă de cheesecake e simplă, delicioasă, se face cu multe ingrediente bio și va fi servită alături de fructe proaspete și ciocolată.

Vezi detalii
affogato

Affogato - Înghețată cu cafea

Rețeta de affogato propusă de Chef Laura Eremia demonstrează că doar trei ingrediente pot crea un moment de răsfăț delicios. Înghețata cremoasă se topește încet sub căldura unui espresso fierbinte, iar un strop de Amaretto adaugă o notă subtilă de rafinament.

Vezi detalii
Reteta brownie cu ciocolata neagra si cafea

Brownie cu ciocolată neagră și cafea

Prăjitura brownie cu ciocolată neagră și cafea este un desert rapid, care te surprinde prin savoare și un gust intens.

Vezi detalii
Trufe tiramisu de ciocolata

Trufe de ciocolată - bomboane de ciocolată de casă

Dacă ești un iubitor al deserturilor reușite, cu siguranță ai aflat sau chiar testat deja trufele de ciocolată. Acestea reprezintă, probabil, unele dintre cele mai populare și gustoase dulciuri din ciocolată.

Vezi detalii
Pain perdue

Rețeta pain perdue cu banane, unt de arahide și cafea

Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.

Vezi detalii
Turta dulce Chef Laura Eremia

Turtă dulce cu miere

Turtă dulce delicioasă, perfectă de pregătit alături de cei mici, este un desert care ne reînvie amintirile sărbătorilor din copilărie!

Vezi detalii
rulada_cu_crema_de_branza

Ruladă cu cremă de brânză și fructe fără zahăr

Chef Laura Eremia ne propune o rețetă de ruladă aerată, cu un blat fin și o cremă de brânză și frișcă lichidă, neîndulcită, îmbogățită cu vanilie. Această combinație reușește să scoată în evidență aroma naturală a brânzei, accentuată de un strop de vanilie și de dulceața gemului de căpșuni, fără a necesita zahăr rafinat. 

Vezi detalii
Tort Black Forest Chef Laura Eremia

Tort Black Forest

Pregătește un tort deosebit de sărbători! Încearcă această rețetă și bucură-i pe cei dragi cu un desert excepțional.

Vezi detalii
Millefeuille reinterpretat

Millefeuille reinterpretat

Pregătește un desert delicios pentru cei dragi! Laura Eremia ne recomandă o prăjitură millefeuille reinterpretată care să îți încânte papilele gustative.

Vezi detalii
Tarta cu mascarpone fara gluten

Tartă cu mascarpone și căpșuni - blat gluten free

Fie că o servești ca desert la o masă festivă sau ca gustare răcoritoare în zilele călduroase, tarta cu căpșuni fără gluten va cuceri cu siguranță gusturile tuturor.

Vezi detalii
Tarta sarata fara gluten

Tartă sărată fără gluten

tartă umplută cu o compoziție savuroasă de legume, carne sau brânză. Indiferent dacă ești sensibil la gluten, ai boala celiacă sau îți dorești să încerci rețete noi, tarta sărată fără gluten poate fi soluția perfectă. 

Vezi detalii
tarta de primavara

Tartă de primăvară

Tarta de primăvară vine în întâmpinare cu prospețime, culori vii și arome vibrante. Primăvara este anotimpul potrivit pentru o tartă sărată care te îmbie la sărbătoare.

Vezi detalii