Chef Laura Eremia
Mămică a trei copii minunați, Chef Laura Eremia este bucătar profesionist cu o experiență de peste 10 ani în HoReCa. În prezent, este specializată în diete medicale, datorită fascinației acesteia față de felul în care mâncare vindecă trupurile și sufletele.
Un proiect de suflet este LOCA, prima cofetărie cu produse 100% fără zahăr, fără gluten și fără amidon, astfel fiind potrivite atât pentru cei alergici, cât și pentru diabetici și copii cu afecțiuni neurologice. Aceasta a fost fondată acum 5 ani și a reprezentat un pionierat în alimentația fără zahăr în România.
În acest moment, lucrează cu preponderență în zona de sănătate, având colaborări inovatoare în sectorul de alimentație în spitale și clinici private.
Mai multe rețete de la Chef Laura Eremia
Desert keto cu fructe exotice
Pregătește un desert keto absolut delicios cu această rețetă simplă by Chef Laura Eremia.
Cheesecake BIO
Această rețetă de cheesecake e simplă, delicioasă, se face cu multe ingrediente bio și va fi servită alături de fructe proaspete și ciocolată.
Affogato - Înghețată cu cafea
Rețeta de affogato propusă de Chef Laura Eremia demonstrează că doar trei ingrediente pot crea un moment de răsfăț delicios. Înghețata cremoasă se topește încet sub căldura unui espresso fierbinte, iar un strop de Amaretto adaugă o notă subtilă de rafinament.
Brownie cu ciocolată neagră și cafea
Prăjitura brownie cu ciocolată neagră și cafea este un desert rapid, care te surprinde prin savoare și un gust intens.
Trufe de ciocolată - bomboane de ciocolată de casă
Dacă ești un iubitor al deserturilor reușite, cu siguranță ai aflat sau chiar testat deja trufele de ciocolată. Acestea reprezintă, probabil, unele dintre cele mai populare și gustoase dulciuri din ciocolată.
Rețeta pain perdue cu banane, unt de arahide și cafea
Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.
Turtă dulce cu miere
Turtă dulce delicioasă, perfectă de pregătit alături de cei mici, este un desert care ne reînvie amintirile sărbătorilor din copilărie!
Ruladă cu cremă de brânză și fructe fără zahăr
Chef Laura Eremia ne propune o rețetă de ruladă aerată, cu un blat fin și o cremă de brânză și frișcă lichidă, neîndulcită, îmbogățită cu vanilie. Această combinație reușește să scoată în evidență aroma naturală a brânzei, accentuată de un strop de vanilie și de dulceața gemului de căpșuni, fără a necesita zahăr rafinat.
Tort Black Forest
Pregătește un tort deosebit de sărbători! Încearcă această rețetă și bucură-i pe cei dragi cu un desert excepțional.
Millefeuille reinterpretat
Pregătește un desert delicios pentru cei dragi! Laura Eremia ne recomandă o prăjitură millefeuille reinterpretată care să îți încânte papilele gustative.
Tartă cu mascarpone și căpșuni - blat gluten free
Fie că o servești ca desert la o masă festivă sau ca gustare răcoritoare în zilele călduroase, tarta cu căpșuni fără gluten va cuceri cu siguranță gusturile tuturor.
Tartă sărată fără gluten
Tartă de primăvară
Tarta de primăvară vine în întâmpinare cu prospețime, culori vii și arome vibrante. Primăvara este anotimpul potrivit pentru o tartă sărată care te îmbie la sărbătoare.