Ingrediente
Blat
2 pachete
aluat foietaj
1
ou
Cremă
400 g
ciocolată neagră
450 ml
frișcă lichidă
esență de vanilie
50 g
unt 82%
150 g
zahăr tos
Decor
200 ml
frișcă lichidă
100 g
zahăr tos
căpșuni proaspete
Mod de preparare
- Se întinde aluatul foietaj în tava de copt și se porționează. Se unge cu ou și se dă la cuptor.
- Separat, se topește ciocolata neagră în frișcă fierbinte (atenție, nu se fierbe). După răcire, se amestecă cu untul frecat cu zahăr.
- Se bate frișca cu zahărul până rezultă o spumă fermă.
- Se decorează prăjitura astfel: blat crocant, ciocolată și frișcă, blat crocant, ciocolată și frișcă, blat crocant. Se decorează cu căpșuni proaspete.
Bucură-te de o experiență culinară completă! Descoperă promoțiile noastre la ingredientele necesare pentru a crea o masă demnă de un restaurant cu stele Michelin.
Autor: Chef Laura Eremia
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie.