Acasă Blog Culinar Millefeuille Reinterpretat

Millefeuille reinterpretat

Pasi de preparare

4

Ingrediente

Blat

2 pachete
aluat foietaj
1
ou

Cremă

400 g
ciocolată neagră
450 ml
frișcă lichidă
esență de vanilie
50 g
unt 82%
150 g
zahăr tos

Decor

200 ml
frișcă lichidă
100 g
zahăr tos
căpșuni proaspete

Mod de preparare

  1. Se întinde aluatul foietaj în tava de copt și se porționează. Se unge cu ou și se dă la cuptor.
  2. Separat, se topește ciocolata neagră în frișcă fierbinte (atenție, nu se fierbe). După răcire, se amestecă cu untul frecat cu zahăr. 
  3. Se bate frișca cu zahărul până rezultă o spumă fermă.
  4. Se decorează prăjitura astfel: blat crocant, ciocolată și frișcă, blat crocant, ciocolată și frișcă, blat crocant. Se decorează cu căpșuni proaspete.

Bucură-te de o experiență culinară completă! Descoperă promoțiile noastre la ingredientele necesare pentru a crea o masă demnă de un restaurant cu stele Michelin.