Acasă Blog Culinar Rețeta Pain Perdue Cu Banane, Unt de Arahide Și Cafea

Rețeta pain perdue cu banane, unt de arahide și cafea

Pasi de preparare

6

Ingrediente

12 felii
pâine albă toast
4 buc.
ouă
150 ml
lapte
150 ml
cafea
nucșoară
scorțișoară
1 păstaie
vanilie
50 g
unt
4 buc.
banane
100 g
unt de arahide
sirop de arțar

Mod de preparare

Chef Laura Eremia ne prezintă o rețetă cu cafea pentru acest desert pufos. Iată de ce ai nevoie și cum se prepară această rețetă de pain perdue cu banane, unt de arahide și cafea:

  1. Într-un bol, bate ouăle, apoi adaugă laptele și cafeaua.
  2. Încorporează nucșoara și scorțișoara în compoziție, ajustând cantitatea după gust. Taie păstaia de vanilie în două și adaugă semințele în amestec.
  3. Înmoaie feliile de pâine în compoziție, până când se îmbibă bine.
  4. Încinge o tigaie antiaderentă și adaugă untul. Prăjește feliile de pâine pe ambele părți, până devin aurii și crocante.
  5. Asamblează preparatul, așezând alternativ o felie de pâine prăjită, unt de arahide și felii de banană.
  6. Finalizează cu un strop de sirop de arțar, pentru un gust dulce intens.

Este foarte ușor să folosești cardul si aplicatia Selgros pentru a face cumpărături în magazinele noastre și să beneficiezi de numeroase avantaje. Hrănește-ți pasiunea la Selgros!