Ingrediente
Mod de preparare
Cel mai bun gulaș se pregătește la ceaun, pe îndelete, la foc potrivit. Cu găluște, cartofi natur sau pur și simplu cu pâine prăjită, este un deliciu de te vei linge pe degete!
Pasul 1. Taie carnea spălată în cuburi medii.
Pasul 2. Într-un ceaun, topește untura, apoi adaugă cuburile de carne și chimenul.
Pasul 3. Lasă 10 minute, la foc mediu, până când carnea începe să se rumenească ușor.
Pasul 4. Adaugă ceapa tocată, morcovii, ardeii, roșiile în sos tomat și boiaua dulce și iute.
Pasul 5. Toarnă apă cât să acopere compoziția și lasă la fiert timp de 2 ore, la foc mic.
Pasul 6. Când carnea este fiartă bine, adaugă cartofii tăiați cuburi și lasă-i să fiarbă până când sunt fragezi.
Pasul 7. Servește gulașul la ceaun, presărat cu pătrunjel verde tocat fin.