Ingrediente
Mod de preparare
Acest gulaș unguresc tradițional este o mâncare delicioasă, condimentată, cu o carne fragedă și suculentă și un sos picant și aromat.
Pasul 1. Taie cuburi potrivite carnea de vită.
Pasul 2. Într-un ceaun sau o oală mare, topește untura și călește ceapa tocată mărunt.
Pasul 3. Adaugă carnea și las-o să se rumenească pe toate părțile.
Pasul 4. Adaugă paprika, chimenul, sarea și piperul.
Pasul 5. Adaugă apă până sus și lasă să fiarbă, la foc mic, timp de 2 ore, amestecând din când în când și completând cu apă dacă este necesar.
Pasul 6. Între timp, curăță și taie cuburi cartofii și ardeii, pe care le vei adăuga în oală după 1 oră și jumătate.
Pasul 7. Decojește roșia și tai-o cubulețe, apoi adaug-o în gulaș.
Pasul 8. Când toate ingredientele sunt gătite, adaugă usturoiul tocat mărunt și mai lasă 15 minute oala pe foc.
Pasul 9. Servește gulașul cu pătrunjel verde tocat fin.