Ingrediente
Mod de preparare
Unii oameni preferă varza fiartă, alții, pe cea călită. Cea din urmă este mai uscată, mai uleioasă și ușor rumenită, formând o combinație interesantă cu cârnații care o pot însoți.
Descarca aplicatia Selgros și bucură-te de toate ingredientele necesare pentru a prepara rețetele de varză cu cârnați prezentate.
Pasul 1. Tine varza timp de 30 de minute în apă rece (schimbând lichidul de mai multe ori), apoi stoarce-o și toac-o mărunt.
Pasul 2. Taie și ceapa.
Pasul 3. Într-o cratiță rezistentă la cuptor, se rumenesc cârnații, apoi se scot și, în uleiul rămas, se pun ceapa, varza, 200 ml apă, condimente și, la final, cârnații.
Pasul 4. Se acoperă tava cu o bucată de folie de aluminiu și se lasă o oră în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius.
Pasul 5. Se scoate, apoi, folia, se amestecă varza și se mai lasă la cuptor 30 de minute.
Varza trebuie să nu aibă lichid și să fie ușor rumenită, dar nu arsă.