Ingrediente
Mod de preparare
Bucură-te de o reinterpretare delicioasă a micilor, preparatul tradițional românesc mult iubit. Poți alege această rețetă inedită de sandwich cu mici ca și gustare, pentru momentele în care dorești să ai parte de o explozie de arome și gusturi. Această rețetă, recomandată de Chef Radu Darie, este potrivită pentru orice moment al zilei petrecut cu familia, dar și pentru o petrecere, unde sigur vei impresiona toți invitații.
Cu această rețetă inedită de sandwich cu mici transformi un preparat tradițional într-o delicatesă sofisticată și plină de arome. Prin pregătirea acestui sandwich creezi o simfonie de arome și texturi, cu un gust echilibrat și savuros.
Ouăle completează armonios gustul micilor, în timp ce varza murată oferă o textură crocantă. Cașcavalul topit adaugă o notă cremoasă și un plus de savoare preparatului, iar în combinație cu muștarul, vei crea o aromă autentică.
Savurează acest preparat bogat în gusturi intense și bucură-te de echilibrul dintre mâncarea tradițională și rafinamentul adus de numeroasele texturi și arome. Împărtășește cu prietenii această rețetă și nu doar că veți avea o experiență gastronomică inedită, dar veți crea și numeroase amintiri plăcute.
- Laptele se amestecă cu 4 ouă, iar în amestecul lichid creat se înmoaie cele două felii de pâine. Într-o tigaie încinsă se adaugă unt, iar apoi se rumenesc bine cele două felii de pâine. Peste ele se presară puțin cașcaval ras afumat.
- Se amestecă muștarul cu varza murată tocată și desărată. Felii de pâine rumenite se tartinează cu sosul de muștar și varză.
- Se pun micii pe grill și se gătesc până sunt gata. Pe o felie se așază micii și se rade cașcaval afumat.
- Se ansamblează sandvișul, se presară cu cașcaval pe deasupra și se lasă în cuptorul încins la 180°C aproximativ 10 - 12 minute, ca să se gratineze.
Bucură-te de o experiență culinară completă! Descoperă promoțiile noastre la ingredientele necesare pentru a găti o rețetă ca un adevarăt Chef!