Ingrediente
Mod de preparare
Pappardelle delicioase cu sos ragù, îmbogățite cu gustul fin al brânzei burrata sau cu o smântână fină.
Pasul 1. Taie cuburi morcovul, țelina și ceapa.
Pasul 2. Curăță roșiile de coajă și toacă-le mărunt.
Pasul 3. Încinge uleiul într-o tigaie și călește ceapa, adaugă usturoiul, morcovul și țelina și gătește timp de 2 minute, amestecând.
Pasul 4. Adaugă carnea tocată și rumenește-o pe toate părțile.
Pasul 5. Presară cimbru, adaugă foaia de dafin, vinul și amestecă răzuind mereu fundul cratiței cu o spatulă.
Pasul 6. Adaugă roșiile, pasta și supa de pui, sare și piper, apoi lasă să fiarbă la foc mic, timp de 1 oră.
Pasul 7. Fierbe pastele după instrucțiunile de pe pachet, apoi amestecă-le cu sosul.
Pasul 8. Adaugă rucola proaspătă și servește-le cu o lingură de smântână sau cu burrata și parmezan proaspăt ras.