Ingrediente
Mod de preparare
O rețetă de gulaș unguresc delicios cu carne de porc și de vită care te poate sătura oricând, la prânz sau la cină.
Pasul 1. Într-un ceaun, în ulei, călește ceapa tocată mărunt, până devine translucidă.
Pasul 2. Adaugă carnea și gătește aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
Pasul 3. Adaugă sarea, piperul, chimenul, paprika și usturoiul zdrobit și mai lasă 2 minute.
Pasul 4. Adaugă rădăcinoasele tocate și 5 căni de apă.
Pasul 5. Fierbe la foc mic timp de 1 oră.
Pasul 6. Taie cartofii cuburi și adaugă-i în ceaun, lasă să fiarbă 20 de minute, apoi adaugă și roșiile și ardeii tocați mărunt.
Pasul 7. Mai fierbe timp de 25-30 de minute și gulașul tău este gata!