Acasă Blog Culinar Gnocchi Cu Sos Alb

Gnocchi cu sos alb

Pasi de preparare

7

Ingrediente

500 g
gnocchi
250 g
cremă de brânză tip Philadelphia
50 g
unt
2 căței
de usturoi
nucșoară proaspăt rasă
sare și piper după gust
100 ml
lapte
50 g
busuioc proaspăt
100 g
brânză parmezan

Mod de preparare

Nu ezita să încerci această rețetă gnocchi cu sos alb, iar, daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Pentru rețeta de gnocchi cu brânză, începe prin a căli usturoiul tocat într-o tigaie, într-o lingură mare de unt. 

Pasul 2. După ce usturoiul a devenit auriu, adaugă crema de brânză și amestecă energic pentru a forma un sos gros.

Pasul 3. Adaugă laptele, pentru a dilua sosul, apoi busuiocul tocat. 

Pasul 4. După ce ai obținut o consistență bună pentru sosul tău, respectiv acesta îmbracă lingura cu care ai amestecat în el, adaugă aproximativ 2 lingurițe de nucșoară, piper și sare după gust.

Pasul 5. La final, adaugă parmezanul ras și mai gătește sosul la foc mic, timp de câteva minute.

Pasul 6. Între timp, fierbe gnocchi în apă clocotită cu sare, timp de câteva minute, până ce se ridică la suprafață. 

Pasul 7. Scurge-i și pune-i în sosul fierbinte.

Gnocchi cu sos de brânză se servesc imediat.