Acasă Blog Culinar Cotlet de Berbecuț La Cuptor

Cotlet de berbecuț la cuptor

Pasi de preparare

3

Ingrediente

6
cotlete de miel
100 ml
ulei de măsline
2 linguri
suc de lămâie
2 căței
de usturoi tocați
1
ceapă roșie tocată
1 linguriță
boia
1 linguriță
chimen
1 linguriță
ghimbir
sare grunjoasă
piper măcinat
1 lingura
pătrunjel tocat (sau coriandru)

Mod de preparare

Mielul la cuptor marinat cu ierburi aromatice este un deliciu care-ți va învălui bucătăria în arome marocane.

Pasul 1. Într-un castron, amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie. 
Adaugă condimentele și ierburile. Amestecă totul bine. 
Unge cotletele de miel cu această marinadă. 
Acoperă vasul cu folie alimentară și dă la frigider pentru 2 ore. 

Pasul 2. Preîncălzește cuptorul la 200°C. 

Pasul 3. Așază cotletele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu marinată, dacă dorești cotletele cu mai multă aromă. 
Coace timp de 15 minute. Întoarce cotletele și continuă să le gătești încă aproximativ 10 minute. 

Servește cotletele fierbinți, presărate cu cimbru proaspăt tocat. 

Cele mai bune ingrediente care dau viață acestei rețete se găsesc la Selgros. Descarcă aplicația Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.