Acasă Blog Culinar Chili Sin Carne

Chili sin carne

Pasi de preparare

7

Ingrediente

100 g
carne tocată vegetală (de exemplu, din soia sau proteină de mazăre)
1
morcov mediu
1
ceapă roșie
1 cățel
de usturoi
150 g
porumb fiert (din conservă)
250 g
fasole roșie fiartă (din conservă)
400 g
pulpă de roșii zdrobită
200 g
suc de roșii
1 linguriță
sos Tabasco
1 lingură
ulei de măsline
1/2 linguriță
boia de ardei
1/2 linguriță
chimen
sare si piper (dupa gust)

Mod de preparare

Dacă îți dorești să te bucuri de gustul unui chili mexican, dar vrei o versiune fără carne, rețeta de mai jos este perfectă pentru tine.

Cele mai bune ingrediente pentru un chili sin carne se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile!

Pasul 1. Curăță și toacă mărunt legumele.

Pasul 2. Într-o cratiță, pune la călit în ulei de măsline ceapa, morcovul și usturoiul.

Pasul 3. Gătește totul aproximativ 10 minute la foc mic, amestecând regulat.

Pasul 4. Adaugă carnea tocată și rumenește-o timp de 5 minute, amestecând mereu în oală.

Pasul 5. Adaugă porumbul și fasolea roșie, scurse în prealabil, apoi pune condimentele, sosul Tabasco, roșiile zdrobite și sucul de roșii.

Pasul 6. Fierbe totul timp de 15 minute.

Pasul 7. Servește chili sin carne fierbinte.