Ingrediente
Mod de preparare
Cele mai bune ingrediente pentru această rețetă de cheesecake fără coacere cu mascarpone se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.
Pasul 1. Zdrobește fursecurile, amestecă-le cu untul topit și pune totul într-o tavă cu baza detașabilă, pe care în prealabil ai căptușit-o cu hârtie de copt. Dă tava pentru 30 de minute la frigider.
Pasul 2. Într-un bol, mixează ricotta, mascarpone și 130 de grame de zahăr pudră.
Pasul 3. Scoate tava din frigider, pune crema de brânză peste biscuiți, apoi dă din nou tava la rece, pentru două ore.
Pasul 4. Spală fructele, lasă deoparte o mână din ele, pentru decor, iar pe celelalte pune-le într-o cratiță cu zahărul rămas și fierbe totul timp de 5 minute.
Pasul 5. Lasă sosul de fructe la răcit, după care toarnă-l peste prăjitură.
Pasul 6. Lasă tava la frigider pentru câteva ore înainte de a o servi, decorată cu fructele rămase.