Ingrediente
Mod de preparare
Calde sau reci, aceste brioșe pot fi o gustare potrivită pentru prânz, alături de o salată verde cu lămâie, sau între mese, pentru a-ți potoli foamea
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Pasul 2. Unge tava pentru brioșe cu puțin unt.
Pasul 3. Scurge tonul de ulei, rade dovlecelul și scurge-l bine.
Pasul 4. Taie cubulețe brânza și ardeiul gras și amestecă-le cu făina, praful de copt, bicarbonatul, sarea și rozmarinul tocat.
Pasul 5. Bate oul spumă și adaugă uleiul, iaurtul, tonul și dovlecelul ras.
Pasul 6. Înglobează amestecul de făină și amestecă până când compoziția este omogenă.
Pasul 7. Umple uniform formele cu aluat, apoi coace timp de 25 de minute, pe raftul din mijloc al cuptorului.
Pasul 8. După ce le-ai scos din cuptor, lasă brioșele 5 minute în forme, apoi scoate-le și servește-le cu rozmarin.