Rețete rafinate în care vei regăsi delicioasa cafea printre ingrediente:
Affogato - Înghețată cu cafea
Rețeta de affogato propusă de Chef Laura Eremia demonstrează că doar trei ingrediente pot crea un moment de răsfăț delicios. Înghețata cremoasă se topește încet sub căldura unui espresso fierbinte, iar un strop de Amaretto adaugă o notă subtilă de rafinament.
Mousse de ciocolată caramelizată cu cafea
Deserturile rafinate sunt mereu o încântare și aduc un strop de eleganță oricărei mese. Te invităm să descoperi un desert de Chef Ioan Florescu: mousse de ciocolată albă și cafea. Această rețetă cu cafea aduce o armonie perfectă între dulceața ciocolatei albe și aroma intensă a cafelei, combinând texturi și gusturi într-un mod spectaculos.
Eclere cu cafea
Dacă ești în căutarea unui desert rafinat cu care să-ți etalezi abilitățile de bucătar în fața celor dragi, eclerul cu cafea creat de Chef Mihaela Ruxanda este alegerea ideală.
Rețeta pain perdue cu banane, unt de arahide și cafea
Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.
Brownie cu ciocolată neagră și cafea
Prăjitura brownie cu ciocolată neagră și cafea este un desert rapid, care te surprinde prin savoare și un gust intens.
Brioșe cu cafea și Kahlua
Kahlua este un lichior mexican ce conține cafea, trestie de zahăr și vanilie. Aroma sa va oferi o savoare delicată acestor brioșe.
Cocktail cu cafea: Hazelnut coffee
Un cocktail delicios și ușor de făcut, Hazelnut coffee este „accesoriul” perfect al zilelor călduroase de vară.