Ingrediente
Mod de preparare
Acest desert este potrivit atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru cele festive. Un tort tiramisu cu pișcoturi și mascarpone și frișcă, decorat cu căpșuni, poate fi o alegere excelentă pentru o sărbătoare.
Pasul 1. Pune mascarpone, zahărul pudră și 1 lingură de cafea într-un bol și mixează totul.
Pasul 2. Bate smântâna până obții frișcă și încorporeaz-o în crema de mascarpone cu ajutorul unei spatule.
Pasul 3. Toarnă restul de cafea într-un bol.
Pasul 4. Taie jumătate din căpșuni în felii subțiri.
Pasul 5. Ia o tavă cu pereți înalți pentru a asambla tortul.
Pasul 6. Înmoaie rapid pișcoturile pe ambele părți și montează tortul alternându-le cu straturi de cremă și de căpșuni.
Pasul 7. Ultimul strat trebuie să fie de cremă.
Pasul 8. Dă tortul la rece timp de 3 ore, iar, înainte de servire, pudrează cu cacao și decorează cu căpșuni.