Ingrediente
Mod de preparare
Cu un gust delicios de aromat și tropical, acest tartar de ton și mango îți va răsfăța papilele gustative.
Pasul 1. Se taie cubulețe tonul, mango și avocado.
Pasul 2. Avocado se stropește cu suc de lămâie.
Pasul 3. Într-un castron, se combină ingredientele pentru uleiul parfumat.
Pasul 4. Jumătate din cantitatea de ulei parfumat se amestecă cu tonul tăiat cuburi.
Pasul 5. Jumătate din cantitatea rămasă se amestecă delicat cu mango, iar restul de ulei aromat se amestecă ușor cu avocado.
Pasul 6. Se amestecă bucățile de ton cu mango.
Pasul 7. Se asamblează pe o farfurie răcită cu ajutorul unui cerc metalic de 8 cm. În partea de jos se așază un strat de avocado, se nivelează cu o lingură, apoi un strat de ton și mango.
Pasul 8. Se ornează cu frunze de coriandru și se servește imediat, cu pâine prăjită și un pahar de vin alb.