Acasă Blog Culinar Pulpe de Rață La Cuptor Cu Portocale

Pulpe de rață la cuptor cu portocale

Pasi de preparare

9

Ingrediente

4
pulpe de rață
6
cepe roșii
2
portocale mari
50 g
unt
3 linguri
de ulei vegetal
Sare și piper după gust

Mod de preparare

Pentru rețeta de pulpe de rață la cuptor cu portocale, folosește fructe bio, cu coaja netratată. Rețeta este perfectă pentru o masă festivă, alături de cei dragi.

Începe prin a-ți alege cele mai bune ingrediente de care ai nevoie pentru a găti aceste pulpe de rață la cuptor cu portocale. Ia-ti cardul Selgros și profită de toate avantajele magazinului de unde își fac cumpărăturile profesioniștii și pasionații de bunătățuri.

Pasul 1. Curăță ceapa și toac-o foarte fin. 

Pasul 2. Taie fideluță coaja uneia dintre cele două portocale și stoarce sucul.

Pasul 3. Într-o cratiță, topește untul, adaugă uleiul și rumenește pulpele de rață. 

Pasul 4. Scoate carnea pe o farfurie. 

Pasul 5. În grăsimea rămasă, sotează ceapa, până devine transparentă.

Pasul 6. Adaugă pulpele peste ceapă, coaja și sucul de portocale, sare și piper. 

Pasul 7. Acoperă cratița cu un capac și dă la cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 45 de minute.

Pasul 8. Curăță cealaltă portocală de coajă, inclusiv de pielița albă, și tai-o felii. 

Pasul 9. Adaugă feliile de portocale în cratiță, cu două minute înainte de a fi gata friptura.

Servește pulpele de rață cu felii de portocale și cu sosul din cratiță.