Ingrediente
Mod de preparare
Dacă nu dorești să folosești cuptorul, poți prepara o delicioasă prăjitură cu lapte condensat, fără coacere. Este la fel de bună ca cea preparată la cuptor.
Pasul 1. Tapetează o formă de tartă cu hârtie de copt.
Pasul 2. Amestecă biscuiții cu untul topit și răcit și toarnă compoziția în tavă.
Pasul 3. Tasează pentru a obține blatul, apoi dă tava la frigider.
Pasul 4. Amestecă sucul de lămâie cu laptele condensat, cu ajutorul unui tel.
Pasul 5. Bate frișca, din 200 de ml de smântână lichidă, apoi amestecă delicat în compoziția de lapte condensat.
Pasul 6. Toarnă crema de lime peste blat și lasă la frigider cel puțin patru ore sau peste noapte.
Pasul 7. Servește cu frișca obținută din 150 ml de smântână lichidă foarte rece și zahăr.