Ingrediente
250 g
mozzarella rasă
4 linguri
cremă de brânză
1
ou
90 g
făină de migdale
1 linguriță
praf de copt
1 linguriță
ierburi aromatice italiene
Mod de preparare
Pizza keto este o reinterpretare delicioasă a clasicului italian, adaptată pentru a se potrivi principiilor dietei ketogenice.
- Preîncălzește cuptorul la 220 °C.
- Într-un castron de sticlă, adaugă mozzarella și crema de brânză. Încălzește compoziția în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde și amestecă până obții o masă omogenă de brânză topită.
- Adaugă făina de migdale, praful de copt, oul și ierburile aromatice peste brânzeturi și amestecă.
- Când compoziția este omogenă, formează o bilă din aluat. Pune bila pe o foaie de hârtie de copt și întinde-o.
- Coace coca în cuptor timp de 10 minute.
- Scoate tava din cuptor, adaugă toppingurile preferate (găsești mai jos o listă cu alimentele permise în dieta keto) și coace pentru încă 7-8 minute.