Acasă Blog Culinar Păstrăv La Cuptor În Folie

Păstrăv la cuptor în folie

Pasi de preparare

5

Ingrediente

6
păstrăvi eviscerați
6 linguri
ulei de măsline
3
roșii
3
lămâi
1
ceapă
1 lingură
cimbru
6
frunze de busuioc
sare
piper

Mod de preparare

Una dintre cele mai simple modalități de a prepara un pește este în folie. Rețeta de păstrăv la cuptor în folie, de mai jos, este savuroasă și foarte sănătoasă.

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 210°C.

Pasul 2. Pune fiecare păstrăv pe câte o foaie de copt sau aluminiu unsă cu ulei.

Pasul 3. Taie roșiile, lămâile și ceapa în rondele, apoi distribuie-le peste pește.

Pasul 4. Stropește cu ulei de măsline, presară verdețurile tocate, sare și piper. Adu o margine a foii de copt peste cealaltă și sigilează totul.

Pasul 5. Coace peștele timp de 20 de minute, apoi servește cu garnitura preferată.