Ingrediente
Mod de preparare
O rețetă delicioasă de papanași vegani, pentru persoanele care preferă acest stil de viață sau, pur și simplu, pentru cele care țin post.
Pasul 1. Scurge foarte bine tofu, apoi, cu ajutorul unui robot de bucătărie, pasează-l bine.
Pasul 2. Amestecă lingura de in măcinat cu 2 linguri de apă fierbinte și lasă deoparte 5 minute.
Pasul 3. Adaugă pasta de in peste tofu, apoi coaja de portocală, esența de vanilie și praful de sare și amestecă bine.
Pasul 4. Adaugă făina cernută împreună cu praful de copt și omogenizează bine aluatul. Dacă este prea uscat, adaugă, treptat, câteva linguri de lapte vegetal (sau apă minerală).
Pasul 5. Formează biluțe pe care le aplatizezi usor, apoi prăjește-le în puțin ulei pe ambele părți.
Servește-le pudrate cu zahăr, cu dulceață sau cu un sos din fructe de pădure.