Ingrediente
Mod de preparare
Pasul 1. Fierbe gnocchi în apă clocotită cu sare, iar, când se ridică la suprafață, scurge-i și pune-i într-o tavă de copt pe care ai uns-o în prealabil cu ulei.
Pasul 2. Prepară sosul de roșii: rumenește ceapa tocată în unt, pune piureul de roșii și adaugă apa fierbinte, usturoiul tocat, dafinul, cimbru, sarea și piperul.
Pasul 3. Lasă sosul să fiarbă 15 minute, până se îngroașă.
Pasul 4. Toarnă sosul de roșii peste gnocchi și presară brânză rasă.
Pasul 5. Preîncălzește cuptorul la 240°C.
Pasul 6. Pune tava cu gnocchi la cuptor și lasă la gratinat 20 de minute.
Pasul 7. Servește gnocchi cu sos roșu fierbinți, eventual alături de o salată verde cu sos vinegretă.
Dacă ești pasionat de gătit și cauți ingrediente de cea mai bună calitate, instalează-ți aplicația Selgros, care îți oferă noutăți despre ultimele promoții, cataloage cu oferte personalizate și prețuri speciale la o gamă largă de produse.