Ingrediente
Mod de preparare
Plină de savoare și preparată cu smântână vegană, aceasta este o rețetă ce se prepară în 30 de minute.
Pasul 1. Inainte de toate, prepară smântâna vegană. Este foarte simplu: adaugă toate ingredientele într-un blender și pasează până când are o consistență fină, ca de smântână.
Pasul 2. Pentru stroganoff-ul de ciuperci, într-o oală, călește în unt ceapa tocată mărunt.
Pasul 3. Adaugă usturoiul și ciupercile feliate și prăjește-le până când acestea se înmoaie.
Pasul 4. Adaugă făina, amestecă și mai călește-le, timp de 1 minut.
Pasul 5. Adaugă supa de legume și amestecă până ce se omogenizează sosul.
Pasul 6. Toarnă sosul de soia și muștarul, amestecă, apoi adaugă smântâna vegană și fierbe până se îngroașă sosul.
Pasul 7. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Servește Stroganoff-ul de ciuperci cu paste și presărat cu arpagicul tocat.
Cu bucățile sale delicate de carne, acoperite într-un sos cremos și delicios, și servită pe un pat de paste, orez sau cartofi cu unt, nu este de mirare că vita Stroganoff este un preparat atât de iubit.
Deci, atunci când dorești să-ți impresionezi familia, dar nu ai toată ziua la dispoziție să gătești, nu ezita să pregătești această rețetă. Și dacă alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat, nu vei da greș!