Acasă Blog Culinar Ciocolată de Casă Cu Lapte Praf

Ciocolată de casă cu lapte praf

Pasi de preparare

4

Ingrediente

200 g
unt de cacao
150 g
zahăr pudră
100 g
lapte praf
aroma preferată

Mod de preparare

Această rețetă de ciocolata de casă cu lapte praf nu este deloc dificilă și este o opțiune perfectă pentru a încheia o masă copioasă.

Cele mai bune ingrediente pentru ciocolată de casă se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile!

Pasul 1. Pune untul de cacao într-un bol de sticlă și lasă-l la topit la bain-marie, la foc foarte mic.

Pasul 2. Ia vasul de pe foc, adaugă zahărul, laptele praf, aroma și amestecă bine până obții o compoziție omogenă și cremoasă.

Pasul 3. Pune compoziția de ciocolată într-o formă de silicon sau într-o tavă metalică pe care ai căptușit-o, în prealabil, cu hârtie de copt.

Pasul 4. Dă tava la frigider pentru patru ore, până ce se întărește ciocolata.

Taie desertul în formele preferate și servește.