Ingrediente
Mod de preparare
Această rețetă de ciocolata de casă cu lapte praf nu este deloc dificilă și este o opțiune perfectă pentru a încheia o masă copioasă.
Cele mai bune ingrediente pentru ciocolată de casă se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile!
Pasul 1. Pune untul de cacao într-un bol de sticlă și lasă-l la topit la bain-marie, la foc foarte mic.
Pasul 2. Ia vasul de pe foc, adaugă zahărul, laptele praf, aroma și amestecă bine până obții o compoziție omogenă și cremoasă.
Pasul 3. Pune compoziția de ciocolată într-o formă de silicon sau într-o tavă metalică pe care ai căptușit-o, în prealabil, cu hârtie de copt.
Pasul 4. Dă tava la frigider pentru patru ore, până ce se întărește ciocolata.
Taie desertul în formele preferate și servește.