Ingrediente
Mod de preparare
Acest cheesecake fără coacere cu fructe de pădure are o cremă mai pufoasă, iar culoarea biscuiților cu cacao contrastează frumos cu decorul proaspăt.
Pasul 1. În bolul unui robot de bucătărie, amestecă biscuiții cu untul topit.
Pasul 2. Pune compoziția într-o tavă de copt cu baza detașabilă și taseaz-o bine. Dă la rece pentru o jumătate de oră.
Pasul 3. Bate smântâna cu un mixer până obții frișcă.
Pasul 4. Bate brânza și zahărul cu mixerul timp de două minute.
Pasul 5. Adaugă frișca în brânză și mai mixează, până obții o cremă fermă.
Pasul 6. Înmoaie gelatina în apă rece.
Pasul 7. Încălzește sosul de fructe la foc mic, apoi adaugă gelatina stoarsă și amestecă. Lasă la răcit.
Pasul 8. Amestecă sosul de fructe în brânza pregătită anterior.
Pasul 9. Toarnă totul peste blatul de biscuiți și dă tava la rece peste noapte.
Pasul 10. Înainte de servire, decorează cu fructe.