Ingrediente
Mod de preparare
Pentru această rețetă cheesecake cu fructe de pădure și brânză de vaci, folosește și nuci, pentru o notă crocantă.
Nu ezita să încerci această rețetă savuroasă, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!
Pasul 1. Sfărâmă biscuiții și amestecă-i cu untul topit. Pune amestecul într-o tavă cu bază detașabilă și tasează-l. Dă tava la frigider pentru o jumătate de oră.
Pasul 2. Amestecă brânză de vaci cu mascarpone, zahărul pudră și coaja de lămâie.
Pasul 3. Mixează smântâna pentru a prepara frișcă, pe care o vei încorpora în crema de brânză.
Pasul 4. Întinde crema peste baza de biscuiți.
Pasul 5. Prepară gelatina de zmeură, amestecând fructele cu zahăr, pe foc.
Pasul 6. După ce s-a încălzit, adaugă gelatina înmuiată în prealabil în apă rece. Ia de pe foc, lasă la răcit și apoi toarnă totul peste prăjitură.
Lasă cheesecake-ul la răcit peste noapte, iar, la servire, decorează cu restul de fructe proaspete și fistic.