Ingrediente
Mod de preparare
Poți prepara acest cheesecake cu fructe de pădure congelate fără coacere fie într-o tavă mare, fie în porții individuale, folosind, de exemplu, forme de brioșe mai mari.
Începe prin a-ți alege cele mai bune ingrediente de care ai nevoie pentru a găti acest preparat delicios.Ia-ti cardul Selgros și profită de toate avantajele magazinului de unde își fac cumpărăturile profesioniștii și pasionații de bunătățuri.
Pasul 1. Amestecă untul topit și biscuiții sfărâmați. Tapetează cu acest amestec baza formei (formelor) de cheesecake, în prealabil căptușite cu hârtie de copt. Tasează bine biscuiții, apoi dă tava la frigider.
Pasul 2. Prepară crema, amestecând brânza cu smântâna, zahărul pudră și coaja de lămâie.
Pasul 3. Mixează amestecul timp de câteva minute, pentru a obține o cremă omogenă.
Pasul 4. Scoate forma din frigider, întinde amestecul de brânză peste blatul de biscuiți și dă tava din nou la rece.
Pasul 5. Într-o cratiță, pune fructele de pădure, zahărul tos și puțină zeamă de lămâie. Lasă la foc mic, timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Pasul 6. Trece fructele de pădure printr-o sită, pentru a îndepărta semințele.
Pasul 7. Adaugă puțină apă, dacă este necesar, pentru a avea 250 g de sos de fructe de pădure.
Pasul 8. Cât este cald, adaugă gelatina, pe care ai înmuiat-o în prealabil în apă rece și ai stors-o.
Pasul 9. Adu din nou sosul la punctul de fierbere, timp de 1 minut, apoi lasă la răcit.
Pasul 10.Toarnă sosul peste cheesecake și dă din nou desertul la rece, timp de cel puțin 4 ore.
La servire, se decorează cu zmeură.