Ingrediente
Mod de preparare
Proaspăt, numai bun pentru o zi caldă de vară sau oricând dorești să îți faci o mică plăcere.
Pasul 1. Pregătește o marinadă din sucul și coaja de citrice, ghimbirul ras foarte fin, ardeiul iute tocat mărunt și sare.
Pasul 2. Taie ceapa roșie în felii foarte subțiri, apoi las-o într-un vas cu apă și sare, timp de 2 ore.
Pasul 3. Cu un cuțit foarte bine ascuțit, taie peștele cuburi potrivite, acoperă-l cu o folie alimentară și lasă-l la rece.
Pasul 4. Înainte de servire, amestecă peștele cu marinada, potrivește de sare și piper.
Pasul 5. În acest moment, adaugă și puțin ulei de măsline, pentru gust.
Pasul 6. Scurge bine și ceapa și presar-o deasupra peștelui.
Pasul 7. Decorează cu flori comestibile și microplante.
Se servește imediat și foarte proaspăt.