Ingrediente
Mod de preparare
Amatorii de cereale cu cacao vor fi încântați de această rețetă. Deși poți fi tentat să mănânci desertul imediat după preparare, este mai bine să îl lași să ajungă la temperatura camerei. Iată ingredientele necesare și pașii de urmat.
Pasul 1. Unge cu unt moale o tavă de aproximativ 22 x 33 cm;
Pasul 2. Separat, pune într-o oală medie untul la topit, alături de bezele;
Pasul 3. După ce s-au topit, ia vasul de pe foc și adaugă fulgii de cereale și căpșunile. Amestecă bine;
Pasul 4. Varsă conținutul de mai devreme în tava de cuptor;
Pasul 5. Lasă să se răcească, apoi taie în 15 bucăți;
Pasul 6. Într-un bol rezistent la microunde, pune ciocolata și uleiul de cocos;
Pasul 7. Dă-le la microunde timp de 1-2 minute, în intervale de 30 de secunde, până obții o cremă omogenă;
Alege căpșuni coapte, de un roșu intens;
Optează pentru căpșuni de dimensiuni medii și ferme;
Spală căpșunile cu apă rece, apoi pune-le la uscat. Trebuie să fie complet uscate, înainte de a le folosi.
Pasul 8. Lasă la răcit;
Pasul 9. Pune amestecul de ciocolată peste amestecul de fulgi de cereale și ciocolată;
Pasul 10. Pune la frigider, timp de 2-3 ore, sau la congelator, 30 de minute.