Ingrediente
Mod de preparare
Căpșunile în ciocolată sunt un desert la care puțini rezistă. Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pentru a obține căpșuni în ciocolată.
Pasul 1. Pune cipsurile de ciocolată într-un bol rezistent, la cuptorul cu microunde;
Pasul 2. Lasă timp de 2-3 minute, câte 30 de secunde. După fiecare sesiune de 30 de secunde, amestecă. Dacă pui un timp mai mare, riști să arzi ciocolata;
Pasul 3. După ce s-a topit, adaugă o lingură de ulei de avocado și amestecă bine;
Pasul 4. Repetă pentru ciocolata albă;
Pasul 5. Când s-a mai răcit, scufundă fiecare căpșună în ciocolată. Ține-o de codița verde;
Pasul 6. Așază căpșunele pe hârtie de copt;
Pasul 7. Le poți decora cu biscuiți pisați, nuci, fistic sau alte semințe;
Pasul 8. Dă căpșunile cu ciocolată la frigider, timp de 2-3 ore;
Ca o alternativă, poți înlocui căpșunile cu felii de portocală sau uleiul de avocado cu unt de arahide;
Evită să folosești ciocolată cu umplutură de cremă. Alege fulgi de ciocolată sau o ciocolată de calitate;
Uleiul oferă strălucire ciocolatei și o face mai puțin fragilă, atunci când se întărește la frigider.
Pasul 9. Scoate-le cu 10 minute înainte de consum