Ingrediente
Mod de preparare
Acești biscuiți moi la interior, preparați din ingrediente sănătoase, se pot servi ca gustare sau desert.
Pasul 1. Intr-un bol, amestecă migdalele, tahini, sosul de mere, vanilia, cacaua, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea și ciocolata și amestecă.
Pasul 2. Aluatul de biscuiți va fi destul de lipicios.
Pasul 3. Acoperă o tavă cu hârtie de copt. Ia din compoziție cu lingura și fă bile cu mâinile umezite, apoi pune-le în tavă și turtește-le cu o furculiță udă.
Pasul 4. Presară semințe de susan.
Pasul 5. Coace într-un cuptor fierbinte, timp de aproximativ 10 minute, la 180°C.
Sunt gata când marginile sunt ușor dure, dar vârfurile, încă moi. Înainte de a servi, biscuiții se scot și se lasă la răcit.