Ingrediente
Mod de preparare
Rețeta de mai jos combină ingredientele clasice ale tartei cu lime cu dulceața laptelui de cocos. Desertul poate fi decorat cu fulgi de cocos rumeniți și frișcă.
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Pasul 2. Combină biscuiții, untul și 3 linguri de zahăr într-un castron mediu, toarnă totul într-o tavă de tartă, presează pe fund și pe pereți și coace crusta timp de 12 minute.
Pasul 3. Scoate blatul din cuptor și lasă-l să se răcească de tot.
Pasul 4. Într-un castron, amestecă laptele condensat, laptele de cocos, sucul de lămâie și gălbenușurile, până se omogenizează.
Pasul 5. Toarnă în crustă și coace timp de 40 de minute.
Pasul 6. Lasă la rece, apoi dă la frigider, timp de cel puțin trei ore.
Pasul 7. Servește cu frișcă preparată din smântână și zahăr și cu fulgi de cocos.