Ingrediente
Mod de preparare
Dovleceii și brânza de capră sunt o combinație clasică în diverse preparate, precum în această rețetă de quiche, care poate fi servită ca aperitiv sau fel principal, alături de o salată.
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Pasul 2. Taie dovleceii în felii foarte subțiri și rumenește-i într-o tigaie cu ulei, timp de 10 minute, la foc mare, amestecând continuu.
Pasul 3. Rumenește mugurii de pin într-o tigaie uscată, timp de câteva minute.
Pasul 4. Întinde aluatul și pune-l în tava de tartă, înțeapă-l cu o furculiță și pune pe el dovleceii și mugurii de pin.
Pasul 5. Taie brânza în felii groase de 1 cm și pune-o peste dovlecei, apoi adaugă ouăle bătute cu smântâna și laptele, sare, piper și jumătate din cimbru.
Pasul 6. Coace timp de aproximativ 40 de minute, până când aluatul devine auriu.
Pasul 7. Decorează cu restul de cimbru.