Ingrediente
Mod de preparare
Acest quiche îmbină onctuozitatea cremei de ouă și smântână cu textura crocantă a ardeiului gras. Poate să fie servit cu o mare salată verde, dreasă cu lămâie.
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 210°C.
Pasul 2. Întinde aluatul, pune-l în tava de copt, înțeapă-l cu o furculiță și lasă-l să se coacă zece minute, acoperit cu hârtie de copt și boabe de fasole.
Pasul 3. Taie carnea în cubulețe mici.
Pasul 4. Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, gătește cuburile de pui presărate cu chili, până se rumenesc ușor.
Pasul 5. Spală ardeii, curăță-i și taie-i în cuburi.
Pasul 6. Bate ouăle cu smântâna și laptele, adaugă sare, piper, nucșoară.
Pasul 7. Peste aluatul copt, aranjează cuburile de ardei și de pui, toarnă amestecul de ouă și presară cașcaval ras.
Pasul 8. Coace aproximativ 40 de minute, la 180 grade Celsius.