Acasă Blog Culinar Platou Cu Brânzeturi, Struguri Și Nuci

Platou cu brânzeturi, struguri și nuci

Pasi de preparare

4

Ingrediente

200 g
brânză Cheddar roșie
200 g
brânză Brie
200 g
brânză Emmental
200 g
brânză Camembert
200 g
brânză Gorgonzola
struguri - diferite culori
100 g
nuci coapte
50 g
migdale coapte
1
măr roșu
1
pară galbenă
100 g
grisine groase cu susan
50 g
biscuiți sărați
50 g
biscuiți cu semințe
câteva felii de baghetă franțuzească
100 g
miere
100 g
dulceață de ceapă
100 g
dulceață de cireșe amare

Mod de preparare

Ingredientele gustoase pentru un platou cu brânzeturi, struguri și nuci le găsești la Selgros. Descarcă aplicația Selgros, verifică ofertele cele mai atrăgătoare și vino și tu  în locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.

Pasul 1. Pune nucile și migdalele presărate cu puțină sare într-o tavă pe care ai așezat în prealabil o hârtie de copt.

Pasul 2. Coace-le timp de 10 minute în cuptor, la 190°C. Lasă-le apoi la răcit, cât te ocupi de aranjarea pe platou a brânzeturilor.

Pasul 3. Pune brânzeturile pe un platou din lemn, lăsând spații între ele, pe care le vei umple cu fructe, nuci și restul ingredientelor.

Pasul 4. Completează cu dulcețurile și mierea, puse în boluri mici.