Ingrediente
Mod de preparare
Se prepară numaidecât și sunt delicioase pentru toți cei care iubesc combinația de unt de arahide și ciocolată. Sub îndrumarea lui Pastry Chef Mihaela Ruxanda, descoperă cum să pregătești cele mai delicioase fursecuri cu unt de arahide și ciocolată!
Pasul 1. Cu ajutorul unui mixer, amestecă într-un bol încăpător untul de arahide împreună cu zahărul tos, ouăle și vanilia. Ele se mixează până la omogenizarea compoziției.
Pasul 2. Adaugă făina cernută și praful de copt, până când și acestea se omogenizează. Nu trebuie să amesteci foarte mult.
Pasul 3. Cu un cuțit, toacă mărunt ciocolata neagră preferată, care să fie cu cât mai multă cacao. Cu ajutorul unei spatule, se încorporează și aceasta în aluatul pentru fursecuri.
Pasul 4. Pregătește o tavă cu hârtie de copt. Din aluatul pe care tocmai le-ai realizat, formează biluțe și așază-le la o mică distanță între ele. Ar trebuie să obții 20-22 de fursecuri.
Pasul 5. Fursecurile se coc la o temperatură a cuptorului de 180 de grade. Cam 10-12 minute sunt de ajuns. Chiar dacă vor părea că sunt moi, fursecurile se vor întâri, pe măsură ce se mai răcesc.
Dacă vrei să le păstrezi fragede, pune-le într-un recipient care se închide ermetic. Vor fi bune de consum, timp de o săptămână.
Vrei cardul Selgros, pentru a te bucura cu adevărat de bunătățuri? Îl poți obține completând formularul din aplicație sau îl poți solicita la birourile de informații clienți din magazine.
Autor: Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie: