Ingrediente
Mod de preparare
O altă rețetă deosebită este reprezentantă de căpșunile învelite în ciocolată. Vrei să faci o surpriză persoanei iubite, cu un dulce special? Acest desert poate fi alegerea potrivită. Vezi care sunt ingredientele și pașii de urmat.
Pasul 1. Topește ciocolata, separat, la bain-marie sau la microunde (2 minute, sesiuni de 30 de secunde);
Pasul 2. Spală căpșunile și pune-le la uscat pe hârtie de bucătărie;
Pasul 3. Scufundă o căpșună în ciocolată albă;
Pasul 4. Cu o lingură, scurge puțină ciocolată amăruie pe căpșuna cu ciocolată albă;
Pasul 5. Cu ajutorul unei scobitori, întinde și ciocolata cu lapte;
Pasul 6. Repetă cu fiecare căpșună;
Pasul 7. La final, presară perluțe din zahăr;
Se dă la frigider 1-2 ore, apoi se consumă.
Poți înlocui perluțele de zahăr cu fulgi de ciocolată, fulgi de cocos sau cu alte elemente de decor comestibile;
Pentru un aspect lucios, folosește și ulei de avocado la pregătirea ciocolatei amărui.