Gogoși cu lingura
Gogoșile sunt un desert extrem de apreciat în bucătăria românească. Se prepară cu ingrediente simple, iar rețeta este ușor de urmat.
Gogoșile se află printre cele mai apreciate și populare deserturi din bucătăria românească. Vrei să le faci rapid? Atunci rețeta de gogoșele cu lingura este potrivită pentru tine.
Acestea sunt dulci, pufoase și pot fi servite ca desert sau mic dejun. Se prepară cu ingrediente simple, iar rețeta este ușor de urmat și nu necesită mult timp de pregătire.
Sfaturi utile
Indiferent că alegi să urmezi o rețetă de gogoși cu iaurt sau fără, gogoși de post sau cu lapte, există câteva secrete pentru ca acestea să iasă pufoase.
Un lucru extrem de important este să nu adaugi zahăr în cantități mari, deoarece aluatul va crește mai greu și într-o cantitate mai mică. În plus, atunci când le prăjești, el se va arde și gogoșile nu vor mai ieși pufoase.
Un alt lucru important este ca temperatura uleiului să fie una potrivită. Dacă acesta este prea rece, gogoșile vor absorbi ulei și vor fi grase, iar dacă este prea fierbinte, se vor arde la exterior, iar în interior vor fi crude.
Important pentru a obține gogoșele cu lingura pufoase este să nu manipulezi aluatul prea mult, deoarece gogoșile pot ieși prea tari.
În concluzie, rețeta de gogoșele cu lingura este una simplă și rapidă. În plus, este unul dintre cele mai apreciate deserturi, iar gogoșile se pot servi atât calde, cât și reci.
Vezi aici retetele noastre din aceasta categorie
Gogoși cu lingura - reteta clasica
Există multe rețete de gogoși, însă cele cu lingura sunt cel mai ușor de făcut. În continuare, vei descoperi care este cea mai simplă rețetă gogoși cu lingura, gata în 20 de minute.
Gogoși cu lingura cu lapte
Gogoși cu iaurt - turnate
Dacă îți dorești o rețetă de gogoși pufoase cu iaurt, aceasta este potrivită pentru tine. Ingredientele sunt simple și pașii, ușor de urmat, iar tu vei reuși să faci gogoși cu lingura în 10 minute.