Ingrediente
Mod de preparare
Îți imaginezi frunzele de palmier legănându-se în adierea vântului ușor de vară și a brizei mării, apa cristalină? Le poți obține pe toate gustând dintr-un cocktail Tropical, după o rețetă marca Robert Pascu.
Partea și mai bună este că vorbim despre un cocktail fără alcool, deci îl poți bea fără griji în orice parte a zilei. Pe lângă ingredientele clasice ale unui cocktail Tropical, ananasul și lime-ul, îți poți pune la treabă imaginația și testa papilele gustative.
De exemplu, poți înlocui ananasul cu mango, fructul pasiunii sau guava. De asemenea, gustul poate fi completat cu 2-3 frunze de mentă proaspătă, iar vizual poți întregi acest cocktail de vară cu flori comestibile.
Pentru varietate:
- Poți adăuga la acest mocktail scorțișoară sau nucșoară. Acestea vor accentua tenta exotică a cocktailului;
- Dacă vrei să fie mai dulce, poți folosi zmeură sau afine;
- Dacă îți dorești o tentă bogată, adaugă o lingură de lapte de cocos.
- Într-un pahar se toarnă sucul de lime, se adaugă gheață și sucul de ananas și se toarnă bere de ghimbir.
- Se poate decora cu o petală de ananas și physalis.
De la rețetă la pahar: descoperă ingredientele care dau viață cocktail-ului tău preferat! Descoperă promoțiile Selgros!
Urmărește clipul de mai jos pentru mai multe rețete de cocktailuri fără alcool: