Ingrediente
Aluat:
180 g
făină
2
ouă
1 lingură
lapte
1 vârf
sare
1 linguriță
ulei de măsline
Umplutură:
100 g
ricotta
20 g
parmezan
5
frunze de busuioc
Sos:
4
roșii
1 cutie mică
pastă de roșii
5
frunze de busuioc tocate
2
căței de usturoi
sare si pier
Mod de preparare
Dacă vrei un sos pentru ravioli cu brânză delicios, atunci rețeta de mai jos este cea mai potrivită.
Pasul 1. Frământă aluatul de ravioli și lasă-l să se odihnească o oră, la temperatura camerei.
Pasul 2. Prepară umplutura din brânzeturi.
Pasul 3. Întinde aluatul și formează ravioli, pe care le fierbi 6 minute, în apă clocotită cu sare.
Pasul 4. Toacă roșiile și pune-le într-o cratiță, pe foc mic, împreună cu restul ingredientelor.
Pasul 5. Fierbe 5 minute, apoi adaugă ravioli, acoperă-le cu sos și servește-le imediat.