Acasă Blog Culinar Paste Cu Carne Tocată Și Sos de Roșii

Paste cu carne tocată și sos de roșii

Pasi de preparare

7

Ingrediente

2 linguri
ulei de măsline
1
cățel de usturoi, zdrobit
1 linguriță
busuioc uscat
1 cutie (400 g)
roșii zdrobite
1/2 lingurița
zahăr
sare și piper după gust
busuioc proaspăt tocat
300 g
ravioli proaspete cu carne
parmezan ras

Mod de preparare

Pentru această rețetă, alege ravioli proaspete cu carne sau tortellini cu carne.

Pasul 1. Incinge uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu spre mic. 

Pasul 2. Adaugă usturoiul, călește-l ușor, apoi adaugă busuiocul uscat, roșiile zdrobite și zahărul. 

Pasul 3. Asezonează după gust cu sare și piper. 

Pasul 4. Fierbe timp de 10 minute, până când sosul se îngroașă. 

Pasul 5. Amestecă busuiocul proaspăt, tocat. 

Pasul 6. Între timp, gătește ravioli urmând instrucțiunile de pe pachet. 

Pasul 7. Scurge-le și amestecă-le cu sosul de roșii și busuioc. 

Servește cu parmezan ras și frunze de busuioc proaspete, după preferințe.