Acasă Bistro
1920x691 meniu bistro mai
banner bistro

CĂLĂTORIA GUSTURILOR TALE

🌟 Experimentează o inedită călătorie culinară, cu noile preparate create de 👨‍🍳 Chef Bogdan Cozma și echipa de bucătarii talentați de la Bistro Selgros Brașov, 
folosind cele mai gustoase și proaspete ingrediente din magazinul Selgros. 

Program Bistro Selgros Brașov:
Luni - Vineri: 12:00 - 15:00
În perioada 30.04 – 06.05: închis

reteta_bistro01-2oct23.jpg

Carpaccio din pere marinate cu fulgi de chilli, prosciutto crudo, coppa, mozzarella de bufala, ulei de busuioc și baby busuioc
Alergeni: 5, 6, 7, 10, 12
200 g/20 lei

reteta bistro mai-02

 

Carpaccio din somon gravlax, cremă de brânză cu mărar, gel de castravete murat și caviar, germeni 
Alergeni: 2, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12   
150 g/30 lei

reteta bistro mai-03

Supă cremă de conopidă coaptă, conopidă murată în sfeclă roșie, bruschettă cu somon gravlax
Alergeni: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
350 g/20 lei

reteta bistro mai-04

Salată cu antricot, sos ușor picant de parmezan cu verdețuri, salsa de citrice
Alergeni: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
300 g/55 lei

reteta bistro mai-05

Salată de morcovi confiați, hummus cu chimion, ulei cu ghimbir, leuștean prăjit, pâine crocantă
Alergeni: 1, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12
250 g/40 lei

reteta bistro mai-06

Rigatoni cu pesto din rucola și busuioc, julien din mușchi de vită cu ciuperci shiitache, parmezan, mix de salată
Alergeni: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
350 g/45 lei

reteta bistro mai-07

File de calcan cu sos de capere, piure de conopidă coaptă, baby broccoli caramelizați în lime cu usturoi și chilli, germeni
Alergeni: 1, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12
300 g/50 lei

reteta bistro mai-08

Mușchi de vită copt, crevete în reducție de Chardonay cu lime, ceapă coaptă în sare, gnocchi umplut cu mix de ciuperci, sos de Rară Neagră, germeni
Alergeni: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
350 g/65 lei

reteta bistro mai-09

Piept de pui umplut cu unt aromatizat, conopidă gratinată, King Oyster caramelizată, sos de unt cu verdețuri
Alergeni: 1, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
400 g/45 lei

reteta bistro mai-10

Mușchiuleț de porc învelit în bacon umplut cu nuci coapte, pack choi caramelizată, ciuperci brune murate, sos de vin cu sfeclă roșie
Alergeni: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
300 g/50 lei

reteta bistro mai-11

File de macrou copt, orz sotat cu capere prăjite, sos de soia, mirin, ceapă verde prăjită, sparanghel alb caramelizat în vin alb, germeni
Alergeni: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
300 g/50 lei

reteta bistro mai-12

Burger de vită
Alergeni: 1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12
350 g/55 lei

reteta bistro mai-13

Cremă de ciocolată cu nuga din nuci pecan, caramel din ciocolată albă cu Disaronno, sorbet de mango, crumble din ciocolată de casă
Alergeni: 1, 3, 5, 7, 8, 12
150 g/20 lei

reteta bistro mai-14

Profiterol cu mascarpone și piure de caise, sos de ciocolată, fructe decor
Alergeni: 1, 3, 5, 7, 8, 12
150 g/20 lei

Listă alergeni:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt,
grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate
2. Crustacee și produse derivate
3. Ouă și produse derivate
4. Pește și produse derivate
5. Arahide și produse derivate
6. Soia și produse derivate
7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
8. Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de pădure,
nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate
9. Țelină și produse derivate
10. Muștar și produse derivate
11. Semințe de susan și produse derivate
12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg
sau 10 mg/litru, exprimate în SO2
13. Lupin și produse derivate
14. Moluște și produse derivate