Alimentele proaspete întruchipează tot ce e mai bun în natură. Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, aceste produsele aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc corpul. Trecute printr-o procesare minimă, ele oferă gust și arome maxime. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume/Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, vei îmbunătăți aromele din dieta zilnică și vei susține bunăstarea și un stil de viață sănătos pentru toți cei dragi.
Bunătățurile săptămânii 17 - 23 mai:
Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.
Recomandările noastre de rețete cu bunătățurile săptămânii:
Rețete cu creveți: cum să alegi și să gătești creveții
Creveții reprezintă o sursă de proteine versatilă, care poate fi consumată ca atare sau în diverse combinații cu legume sau fructe. Descoperă cum să alegi creveții pentru rețetele tale și cum să îi pregătești.
Orez prăjit cu pui
Cele mai bune ingrediente pentru această rețetă simplă și foarte gustoasă de orez prăjit cu pui le găsești la Selgros.
Pastrav la cuptor
Mai ieftin decât somonul, păstrăvul are o carne fină și gustoasă și poate seduce și cel mai fin gurmand, dacă este preparat corespunzător.
File de cod la cuptor cu castravete și mango
Un preparat cu arome exotice, solare, care va aduce multă culoare în farfurie.
Quiche cu pui, ceapă și ardei roșu
Acest quiche îmbină onctuozitatea cremei de ouă și smântână cu textura crocantă a ardeiului gras.
Timbale de pastrav
Timbalele de păstrăv sunt un preparat în care fileurile de păstrăv umplute cu diverse ingrediente sunt pregătite și servite sub formă de cochilie sau cilindru.
Jambalaya cu pui și creveți - o rețetă creolă
Folosește pentru această rețetă delicioasă creveți întregi și pulpe de pui dezosate și fără piele.
Păstrăv la cuptor cu legume de la chef Cristian Dumitru
Această rețetă oferită de chef Cristian Dumitru este ușoară și se prepară rapid, fiind potrivită pentru un prânz sau o cină în familie.
Păstrăv la cuptor cu legume
Timpul de preparare al acestei rețete este ușor mai mare, dar rezultatul merită efortul.
Păstrăv la cuptor cu mămăligă
Rețeta de păstrăv la cuptor de mai jos se servește alături de roșii parfumate coapte și o mămăligă rafinată cu parmezan.
Timbale de păstrăv cu ardei caramelizați
Timbalele de păstrăv cu ardei caramelizați îmbină cu succes gustul dulce al ardeilor cu cel sărat al peștelui.
Păstrăv la cuptor cu cartofi
Rețeta de mai jos de păstrăv cu cartofi este aromatizată cu fenicul, o legumă mai puțin consumată la noi, dar al cărei gust aromat se potrivește foarte bine cu peștele.